sobota 4. mája 2013

Valentínka Lilli ...

alebo návšteva v Senci. Začiatkom roka som písala na blogu, že som tesne pre Vianocami našla vonku uzimené vyhladované mačiatko a aj prostredníctvom blogu som jej hľadala nový domov. Mačiako si adoptovala sestrina kamarátka Janka, ktorá pomenovala cicu Lilli a stará sa o ňu ukážkovo. :-) Viac info v správe priamo od nej.

Ahojte, to som zase ja, Lilli (ako má nazvala moja adoptívna mamina). Na Valentína si ma zobrala k sebe domov a stará sa o mňa skvele. Dokonca si mi nedávno kúpila poschodovú posteľ, hneď som si zabrala miesto hore. Perfektná preliezka ! Občas sledujeme z balkóna, čo robia susedia alebo chytáme bronz. Dostala som aj kopec hračiek, baví ma behať po byte a vymýšľať, ale úplne najradšej vrním v mamkinom náručí a nechám sa hladkať. Hmmm, asi som nejaká celebrita alebo čo, každý sa plazí kvôli mne po zemi, no však si pozrite fotky... :D pozdravujem ! L.

Lilli v novom domove :-)

S mamkou Jankou

(ségra a ja na zemi v snahe pohrať sa a nafotiť Lilli)

Po návšteve a hre s Lilli, nás Janka zobrala na skvelú zmrzlinu a prechádzku k jazeru. Ľudia tam je úžasne ! Počasie nám prialo a v areáli bolo množstvo ľudí, ktorí si tieto prvé teplé dni vychutnávali. Úplne ma zobrala reštaurácia na lodi. Nie nejakej malej lodke ale normálnej lodi ! Ú-ž-a-s-n-é ! Dali sme si výborné Hálazslé (do prčic, ako sa to píše???) a vychutnali si atmošku. Pri lodi sú veľké kapre, naučené priplávať si za maškrtou. Stačilo, že sa niekto naklonil z mostíka a už číhali na drobky. :D Ľod je prekrásna, obrovská a určite sa tam ešte niekedy vrátim aj s foťákom.

Mňam

Som rada, že sa Lilli dostala do tak dobrého domova. Ďakujeme Janka.
Celý výlet bol skvelý, so sestrou sme strávili pekný deň.

:-*

2 komentáre: